Skotersafari i Sveg

En skoter måste väl ändå vara ett av de roligare transportfordonen som finns. Att åka på skotersafari i Sveg, måste säga att det är en av de bästa födelsedagspresenterna jag någonsin fått. Det är från min syster och vi ska tillsammans åka på en skotersafari i Sveg med ett företag som heter Motor & Vildmarkcenter som tydligen ordnar med olika sådana aktiviteter. Läste lite mer på sidan och det är en tre dagars tur där man framförallt kör runt för att kolla på utsikten. Men så stannar man för middag, avkoppling samt för att njuta av den fantastiska utsikten.

Jag har alltid tyckt om det här med vintersporter och jag älskar att vara ute i naturen. Och min syrra är likadan och att få det i present att åka på det här tillsammans med henne… så mycket bättre kan det knappast bli.

Motor & Vildmarkcenter har tydligen ett mysigt vilmarkscamp också, så får se om vi stannar där någn extra natt och ger oss ut för att gå omkring där i området och naturen kring Sveg på egen hand. Jag menar det borde ju inte vara några vidare problem för dem att man gör det, kanske får vi se till att boka det snart dock, för antar att det är som med andra fjällstugor och sådant att man behöver boka dem i god tid innan för att det ska finnas någon plats.

Men nu först så är det skotersafari som häller. Ska bli så kul!

Du gillar kanske också...