Låna bil för att kunna äta den bästa av cateringar

Lyckades äntligen få tag på och kunna låna en bil i helgen. Har försökt att göra det länge men mina föräldrar har behövt använda både bilarna hela tiden när de själva har varit iväg på olika saker. Så har jag syrran också som självklart även lyckas för företräde till dem och som alltid är snabbare med att ta nycklarna. Men nu i helgen var det äntligen min tur. Fick bilnycklarna och ringde till mina kompisar direkt och sa att vi skulle åka iväg. Lite roligare att kunna komma iväg för att göra något lite mer ovanligt och annorlunda som vi inte gör varje dag.

Det blev faktiskt så att vi åkte ut till Restaurang Skålhamra Gård i Täby för att äta av deras catering och det var otroligt god mat. Visste att det skulle vara gott för det hade jag hört tidigare men hade nog aldrig trott att det skulle vara riktigt sådär fantastiskt gott. Bland det bästa jag någonsin ätit.

Sen efter cateringen på Restaurang Skålhamra Gård så åkte vi vidare och bodde på ett hotell precis i centrala Täby och det var också kul. Vi tog ett familjerum eftersom det kändes roligare att kunna vara tillsammans allihopa, att ligga och prata långt in på natten tillsammans, istället för att sova i varsitt rum. Hotellet var helt okej, men det bästa är gården och cateringen, så det rekommenderar jag varmt. Tror vi kommer att åka tillbaka dit och äta någon mer gång, ska bara se till att få låna bilen igen bara.

Du gillar kanske också...