Garagebyggen

Det finns så många fördelar med att ha ett garage, i alla fall nu under vinterhalvåret när man slipper skarpa rutorna om mornarna. Så skönt att kunna förvara alla verktyg och sådant där inne också. Men vi får se upp för om vi inte tänker på det och har bilen ståendes utanför så blir det att vi ställer in så mycket saker att bilen inte längre får plats att köra in. Så det vore till och med bra med ett ännu större garage.

Det här med att anlita RaixBerg byggfirma här i Huddinge måste därför varit bland de bästa besluten vi någonsin gjort, i alla fall när det kommer till renoveringar och ombyggnationer med huset. För annars är det klart att jag har gjort andra saker och val som är bättre än själva garagebygget. Men vi var lite tveksamma kring huruvida vi verkligen behövde ett garage och om det verkligen skulle göra så stor skillnad eller inte. Men det tycker jag verkligen att det har gjort, otroligt stor skillnad, så det var väldigt bra av oss.

RaixBerg måste jag även säga är en bra byggfirma, tyckte att de var väldigt duktiga. De var väldigt personliga också och det kändes verkligen som att de lyssnade på det vi sa, vilket var väldigt skönt. Så just med det är det ingenting dåligt. Och jag vet själv hur skönt det är att anlita en byggfirma man redan fått rekommendationer på och som man därför vet kommer att göra ett bra jobb, så ja, är det några av er läsare som bor i Huddingeområdet och vill få hjälp med att renovera eller kanske också bygga ett garage, vänd er till RaixBerg.

Du gillar kanske också...