Flyttstädning och flytttransport

Flyttstädning, vissa föredrar att göra det på egen hand och andra föredrar att anlita professionell hjälp. Istället för att lägga tid på att göra allting så kan man då klara sig med att slippa städningen på egen hand för att kunna få lite mer lugn, eller åtminstone lite mindre stress, vid flytten genom att anlita Cro Trio Service HB i Mölndal för flyttstädning.

Sen är det klart att det kan vara skönt att få hjälp med flyttransport och sådant också, som de kan utföra. Men överlag så går det att ordna med att hyra en släpkärra och sen köra möbler, föremål och ägodelar fram och tillbaka.

Flyttstädningen är i alla fall något som jag personligen tycker är väldigt tråkigt att göra och som jag därför brukar överlåta åt de på Cro Trio Service HB. Nu får jag det att låta som att jag flyttar hela tiden och det gör jag inte. Men har gjort det två gånger inom tre år, så det har väl blivit lite. Båda de gångerna så har jag fått hjälp av Cro Trio Service HB här i Mölndal. Nu hoppas jag sen dock att nästa flytt ska bli den sista. För jag är trött på att åka fram och tillbaka. Nu har jag en bil också, och jag vil egentligen bo lite mer centralt för att kunna ta buss eller spårvagn till jobbet istället för bilen. Men det är allt annat än lätt att få tag på en lägenhet med förstahandskontrakt i centrala Göteborg.

Du gillar kanske också...